Rezultat Antievrovizije 2017.

Fotografija: Marko Ristić, NOCTURNE
Fotografija: Marko Ristić, NOCTURNE

Prošla je i osma Antievrovizija, sabiramo još uvek utiske, sabiramo mrtve i ranjene. Ovo je bio naš najveći samostalni koncert ikada,u svakom pogledu! Oduševljeni smo atmosferom svih prijatelja koji su prisustvovali, kiša nas ovaj put nije zajebala, pa smo konačno uspeli da održimo koncert na Kalemegdanu! Rezultat je 117.000 pozitivnih ljudi sa bakljama u rukama i mnogo popijenog piva, kako je vidoviti Milan i prorekao!

Fotografija: Marko Ristić, NOCTURNE
Fotografija: Marko Ristić, NOCTURNE

Zahvaljujemo se organizatoru koncerta „Route 011” koji je svim naporima činio nemoguće, gostujućim bendovima „Koalicioni Sporazum” i „Blanquito Cojones” sa kojima smo delili binu! Zahvaljujemo se i svim novinarima, fotografima (profesionalnim i amaterima) koji su pokazali interesovanje za Antievrovizijski koncert #8. Najviše se zahvaljujemo, vama, prijatelji, koji ste došli na koncert i pevali svaku pesmu u glas! Vi nam dajete motivaciju da se svake godine sve više trudimo oko organizacije Antievrovizije, da ista bude što veća i bolja, jer vi ne zaslužujete reprizu reprize. Ljube vas Kriki, Gera, Džela, Ranis, Fića i Rale. Vidimo se sledeće godine!

– Fotografije: NOCTURNE, PRISS.

– Izveštaji: PRIS, BALKAN ROCK.

– Video: Peachwise Industries #1, Peachwise Industries #2
Voleli bi da prikupimo sve video snimke iz publike, molimo vas da nam linkove istih pošaljete na našu e-mail adresu: [email protected]

Komentari

komentara

Ostavite komentar  

ime*

email*

sajt

Postavi komentar