Tradicionalni Antievrovizijski koncert 2015

23. maj 2015. (subota), 20:00

Beograd. Bašta Sava Centra, Milentija Popovića 9.

Facebook event: OVDE!

Fotografija: Lord Kinbot Pavlović
Fotografija: Lord Kinbot Pavlović

Sa ponosom vam predstavljamo najavu za TRADICIONALNI ANTIEVROVIZIJSKI KONCERT 2015. Pošto je ipak reč o 6. NEJUBILARNOM koncertu, pozvali smo 6 velikana domaće muzičke scene da zajedno sa nama odsviraju 6 njihovih najvećih hitova i na taj način nam pomognu u borbi protiv nemorala i neukusa koji će se dogoditi na veče evrovizijskog finala. Imamo izuzetnu čast da ugostimo naše prijatelje Mikija (Six Pack), Skakija (Koalicioni Sporazum) i Shamsu 69 (Brkovi). Ostalu ekipu ćemo naknadno najaviti.

Koncert će se odigrati u bašti Sava Centra, inače poznatoj po tehno žurkama, i ovo će verovatno biti prvo dešavanje drugačijeg tipa koje će se dogoditi tamo. S obzirom da metalci i pankeri verovatno ne znaju ništa o bašti Sava Centra, evo par reči o koncertnom prostoru. Na otvorenom je i može da se diše (ne kao prošle godine), a opet postoji tenda iznad publike, tako da eventualna kiša može da ga puši! Sve u svemu, nakon niza uspešnih nastupa koji su priredili Astral Projection, Skazi, i Marko Nastić, ove godine ćete imati priliku da čujete novu beogradsku tehno atrakciju MORTAL KOMBAT! Moderna audio/video/svetlosna/štatijaznam/sajber tehnologija će na pravi način podupreti ovaj glamurozni događaj. Gledamo čak da po prvi put obezbedimo i pirotehniku, pa da Kriki izgine kao Hetfild devedes’druge (audicija za novog pevača Kombata biće otvorena već od 23.05.2015.)!

Atmosferu pred koncert će zagrejati beogradski bend Centurion.

Karta: 600 DIN u pretprodaji, 800 DIN na dan koncerta.

Karte u pretprodaji mogu da se kupe preko GIGS TIX prodajne mreže po ceni od 600 DIN. Karte će se, takođe, prodavati i na veče samog koncerta, na ulazu u baštu Sava Centra, po ceni od 800 DIN. Na koncertu će u prodaji biti i majice benda, po ceni od 600 DIN.

Evo i nekoliko korisnih internet adresa za prijatelje koji će doći na koncert iz drugih zemalja i gradova: Železnice Srbije, Autobuske stanice, Hosteli u Beogradu.

Komentari

komentara

Ostavite komentar  

ime*

email*

sajt

Postavi komentar