Tradicionalni Antievrovizijski koncert 2014

Antievrovizijski koncert 2014 – Plakat
Antievrovizijski koncert 2014 – Plakat

10. maj 2014. (subota), 20:00

Beograd. Dom Omladine (sala Amerikana), Makedonska 22/IV.

Facebook event: OVDE!

Kada smo pre tačno 4 godine pesmom i koncertom prvi put protestovali protiv Evrovizije i tom prilikom polupali televizor (vrste plazma), nismo ni slutili u šta će ova naša manifestacija prerasti, a ni da će pobeda nad tim medijskim sranjem doći ovako brzo! Možda ove godine nećemo imati predstavnika na Evroviziji, ali će Antievrovizijskog koncerta svakako biti! Braćo i sestre po metalu, u godini u kojoj slavimo 5 godina postojanja benda, održavamo i jubilarni, peti po redu, Antievrovizijski koncert! Pozivamo vas da opičimo koji combo hit i fatality, teški metal zajedno da slavimo i da obeležimo to što se već 5 godina zajedno borimo protiv medijskih, socijalnih i svih ostalih užasa! Najbolji provod u životu je, kao i uvek, zagarantovan!

Gosti: Goatmare & The Hellspades + gosti iznenađenja.
Karta: 500 DIN u pretprodaji, 600 DIN na dan koncerta.

Karte u pretprodaji mogu da se kupe u prodavnicama FELIX (T.C. Sremska bb, Beograd), MUNGOS (Zmaj Jovina 2, Novi Sad), na blagajni DOMA OMLADINE (Makedonska 22/IV, Beograd), i na EVENTIM prodajnim mestima, koji su rasprostranjeni po celoj Srbiji, po ceni od 500 DIN; i preko naše onlajn prodavnice po ceni od 500 DIN + usluga kurirske službe oko 200 DIN po paketu (kurirska služba naplaćuje samo dostavu paketa 200 DIN, ukoliko naručite više ulaznica u jednom paketu, cena dostave se NE POVEĆAVA). Ukoliko kupite ulaznicu preko naše onlajn prodavnice, dobijate na poklon bedž sa logom benda. Karte će se, takođe, prodavati i na veče samog koncerta, na ulazu u Dom Omladine, po ceni od 600 DIN. Na koncertu će u prodaji biti i majice benda, po ceni od 600 DIN.

Evo i nekoliko korisnih internet adresa za prijatelje koji će doći na koncert iz drugih zemalja i gradova: Železnice Srbije, Autobuske stanice, Hosteli u Beogradu.

Komentari

komentara

Ostavite komentar  

ime*

email*

sajt

Postavi komentar