Pozdrav iz Mostara + najava za koncerte u Užicu i Kragujevcu

Još jedan koncert je iza nas! Pozdrav za Bokšu, Andreja, Josipa i ostalu ekipu sa kojom smo prijateljstvovali protekla dva dana u Mostaru. Hvala svima koji su došli na humanitarni koncert „I sitno je bitno” i trpeli našu nehumanu buku čitavih sat, dva. Ovu priliku koristimo da najavimo koncerte u Užicu i Kragujevcu.

UŽICE, Gradski kulturni centar
13.09.2013. (Petak), 22:00
Ulaznica: 250 RSD
Kombati ponovo praše u Užicu! Tri godine nismo mogli da nađemo adekvatan prostor za koncert i sada smo se konačno dogovorili sa GKC-om, i očekujemo odličan provod kao i svaki put. Jedva čekamo ponovno druženje sa užičanima! Ulaznice za koncert će se prodavati na veče samog koncerta, na ulazu u GKC. USTAJTE METALCI!

Kragujevac, Bašta Doma Omladine
14.09.2013. (Subota), 20:00
Ulaznica: 250 DIN
Posle nešto više od godinu dana, sviramo ponovo u lepom Kragujevcu! Pošto smo ti mi sada k’o CECA, koncert ima da bude u bašti, a pošto je koncert u BAŠTI, mora da se završi do 00:00 i zato bi bilo lepo da ekipa dođe već u 20:00, odsluša fenomenalni Goatmare & The Hellspades koji kreće da prži u 21:00, zatim mi sviramo od 22:00 do 00:00. Ako krene neko božemesačuvajkakvo-nevreme, koncert se seli unutar Doma Omladine i onda više nismo CECA, ali Bogovi metala su na našoj strani i rekli su nam da je 14.09. samo metal u nebu! Vidimo se! Ceca.

Komentari

komentara

Ostavite komentar  

ime*

email*

sajt

Postavi komentar