Tradicionalni antievrovizijski koncert 2013

Antievrovizijski koncert 2013 - Plakat
Antievrovizijski koncert 2013 – Plakat

18. maj 2013. (subota), 20:00

Beograd. Bašta SKC-a, Kralja Milana 48.

Facebook event: OVDE!

Crni oblaci su opet prekrili Balkan! Medijski trulež predvođen izopačenim umovima na velika vrata nam potura novu sezonu jeftinog uživanja iskrivljenih vrednosti. Vreme je da uzvratimo udarac! Ovom prilikom najavljujemo četvrti po redu, tradicionalni, antievrovizijski koncert Mortal Kombata! Biće to do sada najveći koncert u istoriji benda, a isti će se održati pod otvorenim nebom u bašti beogradskog SKC-a na veče evrovizijskog finala. Moderna audio/video/svetlosna/štatijaznam/sajber/piro tehnologija će na pravi način podupreti ovaj glamurozni događaj! Snimaćemo i DVD koji će naknadno biti besplatno dostupan na našem sajtu. Imaćemo i razne goste iznenađenja. Sve u svemu, najbolji provod u životu je, kao i uvek, zagarantovan!

Gosti: PUTRID BLOOD
Karta: 400 DIN u pretprodaji, 500 DIN na dan koncerta

Karte u pretprodaji mogu da se kupe na blagajni SKC-a, Kralja Milana 48, po ceni od 400 DIN; i preko naše onlajn prodavnice po ceni od 400 DIN + usluga kurirske službe 192 DIN po paketu (kurirska služba naplaćuje samo dostavu paketa 192 DIN, ukoliko naručite više ulaznica u jednom paketu, cena dostave se NE POVEĆAVA). Karte će se, takođe, prodavati i na veče samog koncerta, na ulazu u baštu SKC-a, po ceni od 500 DIN. Na koncertu će u prodaji biti i majice benda, što starog, što do sada neobjavljenog dizajna, po ceni od 500 DIN. Nakon koncerta, po prvi put, priređujemo i afterparti u beogradskom klubu Vrtoglavica.

Evo i nekoliko korisnih internet adresa za prijatelje koji će doći na koncert iz drugih zemalja i gradova: Železnice Srbije, Autobuske stanice, Time hostel.

Komentari

komentara

  • Snimite koncert, za slučaj da ne dođem! 🙂

    Metalac

    13/05/2013

Ostavite komentar  

ime*

email*

sajt

Postavi komentar