Izveštaj sa zagrebačke svirke iz Krikijevog ugla

MORTAL KOMBAT U ZAGREBAČKOM KSET-U! 01.06.2012.

Pozdrav dobri ljudi, Kriki ovde iz gorepomenutog benda. Naš drugar, Marko Ristić, je imao tu nesreću da putuje sa nama u Zagreb na koncert. Opšte poznata stvar je da ljude najbolje upoznaš u putu, što se Marku upravo i dogodilo sa nama, te mu je sada muka i smučio mu se život i mrsko mu je da napiše raport, pa sam ja uleteo da obavim taj (ne)prijatni čin.

U prilogu su fotografije i kratki video baj Marko. Naivan čovek bi na osnovu priloženog pomislio da je bio dobar provod. Mogu vam reći da je bilo svega osim dobrog provoda. Prvo se moram požaliti na našeg basistu Geru, koji mi je oteo Kit-ket čokoladicu u trenutku kad sam se baš nameračio na istu. Svinja jedna… Druga falinka debelog pe**** je što nenormalno glasno hrče! Nakon koncerta u KSET-u, otišli smo u sobu hostela sa sve onim krevetima na sprat, a ja k’o za inat legao iznad Gere da ga onako BAŠ LEPO ČUJEM dok rilja… Moja vika i psovanje u 5 sati ujutru nisu pomogli da se problem reši, te sam se prebacio iznad Laze (koji je tih poput mrtvaca). Ajd’ što se Gera čuje i dalje za eventualno decibel tiše, nego se i Rile (Marko Ristić, prešli smo sada na „ti”) uključio istom jačinom kao da su dva brata rođena. Obzirom da je Marko nešto krupniji od mene, nisam želeo da rizikujem ponovni pokušaj rešavanja problema, pa sam se pomirio sa tim da ću celu noć slušati hrkački duet. Stole se za to vreme zevzečio na fejsbuku, gledajući nekakve imbecilne fotografije sa kojekakvih svadbi, a Laza… i dalje kao mrtvac.

Sada kada sam to skinuo sa duše mogu ukratko prepričati ostale segmente događaja. Ušli smo u Zagreb po najvećem pljusku, koji je trajao ceo dan i noć, mislili smo da neće ni 10 ljudi doći na koncert, ali se nekim suludim slučajem raja ipak okupila i popunila koncertnu salu KSET-a. Sama svirka je, barem nama, bila dobra, a gosti neka se u komentarima ispod izjasne je l’ to istina ili ne. Ovom prilikom pozdravljam upravu kluba na čelu sa Ivanom Mikolić, koja je pomogla da se koncert održi, bend Brkovi koji se iz nekog čudnog razloga i dalje druži sa nama, Zokija Barbića koji me je dobro savetovao kako da podesim varvarina u Diablo 3 (neka naša nerdovska fora sa kompjuterskim igrama) i celu ekipu koja je drugovala sa nama to veče. Aj’ zdravo!

Originalni izvor: OVDE!

Takođe je i redakcija hrvatskog muzičkog portala terapija.net napisala recenziju koncerta koju možete pročitati: OVDE!

Komentari

komentara

  • Diablo 3 FTW! xD

    L.Lawliet

    12/06/2012

  • Svirka je bila odlična 🙂 Nadam se da bute uskoro opet došli.

    Jack

    05/06/2012

Ostavite komentar  

ime*

email*

sajt

Postavi komentar