20.01.2013 – BALKANROCK muzički magazin

20.01.2013 - BALKANROCK muzički magazin
20.01.2013 – BALKANROCK muzički magazin

Šta muzičari slušaju: Miloš Georgijević Gera (Mortal Kombat)
Ovog puta za rubriku smo izabrali ljubitelja malo tvrđeg zvuka, Miloša Georgijevića Geru, basistu beogradskog sastava Mortal Kombat. ono što on voli da sluša i što je ostavilo na njega najveći utisak jesu sledeći albumi:

Metallica – Kill ’em all (1983)

Album koji me je uvukao u svet metala, i to ni manje ni više, nego brzog metala. Tek kad sam čuo ovaj album shvatio sam zašto je Metallica opasan bend i zašto su uticali na mnoge!

Testament – The gathering (1999)

Slično kao i sa prvim, ovo je album koji me je uvukao u svet još težeg metala. Kombinacija dobrih tvrdih rifova, brzine, agresivnih vokala i melodije je na ovom albumu savršena!

Seemless – Seemless (2005)

Bend za koji malo ljudi zna. za ljubitelje roka, savršena poslastica. Pevač ovog benda je bivši, a od skoro i sadašnji pevač Killswitch engage-a, Jesse Leach. za razliku od Kilsviča, ovde se ne dere, već odlično peva!

Black sabbath – Vol. 4 (1972)

Za opis ovog albuma citiraću Laleta (Magma, Eyesburn): „Najbleksabatičniji album blek sabata!”

The Sword – Warp riders (2010)

Odličan rok bend koji me svakim novim albumom još više natera da ih slušam. Ovo je definitivno album koji treba poslušati, a ako možete i pogledati spotove sa njega. Album na kome se mogu čuti uticaji raznih bendova (Metallica, Black Sabbath, Zz Top…), a sve to opet zvuči kao The Sword!

– Anđela Jovanović, BALKANROCK muzički magazin, 20.01.2013.

Komentari

komentara

Ostavite komentar  

ime*

email*

sajt

Postavi komentar