Mortal Kombat u Novom Sadu! The Quarter 2017.

28. oktobar 2017. (subota), 21:00
Novi Sad. Klub: „The Quarter”.
Facebook event: OVDE!

Fotografija: Marko Ristić, ZAMRZNUTI TONOVI
Fotografija: Marko Ristić, ZAMRZNUTI TONOVI

Poštovani prijatelji, sa ponosom vam predstavljamo najavu za novosadski koncert koji se tradicionalno održava svake godine u oktobru, osim kada ga organizujemo u novembru. Pošto tradicionalni koncerti moraju imati neko ime, a kako je prošlog puta izbio problem oko imena OKTOBERFEST, ovaj ćemo nazvati KONCERT GODINE, što je sasvim logično jer sviramo barem jednom godišnje u Novom Sadu. Ako ovo prođe kako treba, sledećeg leta ćemo organizovati i EXIT…

Gosti: NGB

Karta: 600 DIN u pretprodaji, 800 DIN na dan koncerta.
– Prodajna mesta:
GIGSTIX;
MUNGOS (Zmaj Jovina 2, Novi Sad);
SHAMROCK BAR (Mite Ružića 5, Novi Sad);
FELIX (T.C. Sremska bb, Beograd)

Evo i nekoliko korisnih internet adresa za prijatelje koji će doći na koncert iz drugih zemalja i gradova: Železnice Srbije, Autobuske stanice, Hosteli u Novom Sadu.

KOMBAT TOURS – Organizovani prevoz
KOMBAT TOURS – Organizovani prevoz

Odlučili smo da za ovu specijalnu priliku napravimo sledeću zajebanciju:

Iznajmili smo autobus za bendove i crew. Sačuvali smo polovinu mesta u autobusu za ljude koji bi putovali do Novog Sada i nazad sa bendovima i ekipom koja će realizovati ovaj koncert. Kao što radi Iron Maiden, samo prilagođeno za srpske uslove. 🙂

– Ulaznica za koncert košta 600 DIN u pretprodaji i karta za autobus košta 600 DIN takođe, a iste se mogu kupiti u prodavnici FELIX (T.C. Sremska bb, Beograd).

– Autobus polazi iz Beograda, sa stanice kod Muzeja istorije Jugoslavije (Bulevar kneza Aleksandra Karađorđevića), tačno u 16:00. Koncert počinje u 21.00. Polazak nazad je oko 02:00.

Komentari

komentara

Ostavite komentar  

ime*

email*

sajt

Postavi komentar