Promene u bendu, snimanje spota, koncert u Požarevcu…

Mortal Kombat, spot: DEVEDESETE
Mortal Kombat, spot: DEVEDESETE

Pozdrav, dobri ljudi! Nismo se oglašavali neko vreme, jer smo bili prezauzeti kao Vučić, a i svašta se nešto izdešavalo.

– Prvo: Laza je izašao iz benda, svojevoljno, nikakve svađe nije bilo, niti je zla krv pala, odluka je njegova, lične prirode. Želimo mu sve najbolje u budućnosti, kako u solo projektima, tako i u životu, bila nam je čast što smo delili binu sa njim svih ovih godina. Na Lazino mesto je došao naš prijatelj Filip (Nindža, skroz desno na fotki), gitarista thrash benda „Hatred”. Garantujemo vam da vas neće izneveriti, niti razočarati. Nindža je inače tekvondo i kik boks šampion, ali i medicinski brat?! Reci, kakav spoj… Prvo te prebije, a onda leči… U svakom slučaju ćete imati priliku da ga bolje upoznate na prvom sledećem koncertu, koji će se odigrati u POŽAREVCU, 03.12.2016.

– Drugo: Snimili smo spot, ili bolje reći jebeni MINIFILM za pesmu „DEVEDESETE” u saradnji sa Stavrography i DIZEL MANIA ekipom. Čekamo da se izmontira i objavićemo ga uskoro. Više o tome ćete uskoro videti u video reportaži koju je napravio MONDO TV.

– Treće: Pripremamo brdo koncerata, i planiramo uskoro snimanje singlova i spotova. Nastavljamo ovu priču još čvršće i agresivnije, do pobede, ili barem dok nas ne pohapse!

Komentari

komentara

Ostavite komentar  

ime*

email*

sajt

Postavi komentar